Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın bapsı elbette hizmet konstrüksiyonlmalıdır? Yangın bapları intizamlı hizmet gerektirir. Hizmet, yangın kapkaloriın aksiyonlevselliğini ve yangın dayanıklılığını sağlamak yürekin önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak denetleme edilmesi, kapının namuslu bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin berk bulunduğunun, sızdırmazlık fitillerinin mesabesinde bulunduğunun ve kilit mekanizmasının çtuzakıştığının kontrolör edilmesini dâhilerir. Ayrıca, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve kâraretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi sebebiyle bu baplar dışarıdan açılamaz. Bu kondisyon çalma vakalarının önlenmesini katkısızlar.

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belli bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına göre belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

23/12/2022Genel Yüksekliği makul bir seviyenin üstünde olan strüktürlar bağırsakin yangın merdiveni kanuni bir zorunluluktur. Yangın merdiveni emanet kaybının önlenmesi adına epey önemli bir konumda bulunmaktadır. Mimariların asıl başlangıçlerinde veya koridor bölümlerinde yangının tesirli bir şekilde meydana gelmesi özellikle faziletli katlı yapılarda balkon yahut pencerelerden boşanmak muhtemel olmamaktadır. Bu sebeple yangın merdiveni hayati bir öneme malik olmaktadır. Yeni imar kanunuyla beraber, sıfır mimarilarda arttırılan denetimler ile bile yangın merdiveni, yangın çıkışı ve yangın kapısı kriterleri dolu bir incelemeye yayımcı tutulur. Yapıların iç kısımlarında bulunan betonarme merdivenlerin haricinde, mimariların haricinde mevcut ve güçlü kullanılarak üretilen yangın merdivenleri yangında can kayıpları yaşanmasının önüne geçmektedir.

Yangın kapısı müstacel çıkış dâhilin kullanılacaksa o vakit lüzumlu koşulları / standartları sağlayıcı yani yangın metanet belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve kızılçıpan zorunlu olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac lakırtıınlığının da en az 1.

Bununla alay malay yangın merdivenlerinin bir yüzının meydanda olması ve dumandan sarsılma ihtimalini giderilmiş etmesi yardımıyla binalarda görülen yangınlarda sevimli zayiatının olma ihtimali vahim oranda düşmektedir.

Kullanılan kapı fitili için esrar sızdırmazlık şenseı yoksa elan soylu erki kapı fitili kullanılarak elan ehven üretim sağlanabilir.

Yangın kapısı fiyatları ürün özelliklerine yangın kapısı ve kalitesine bakılırsa tadil göstermektedir. Ederı etkileyen çizgi etken kapının acıe dayanıklılık seviyesidir. Bu hınçe dayanıklılık seviyesi de bu konuda yetkilendirilmiş olan TSE kabilinden sertifikasyon ve belgelendirme yapılışları tarafından meydana getirilen testler sonucunda belirlenmektedir.

Isıya dayanıklı olması ve dumanı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli kapılar olmasından dolayıdır. İmalat özge kapı imalatları kadar değildir. Dikkat edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları spontane otomatik olarak kapanarak güvenliği sağlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın Çıkış Kapısı Elbette Açılır? Yangın Çıkış Bapsı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın yahut ivedili bir durumda insanoğluın ferah bir itmesi ile dâhilen dışarıya hak açılmaktadır.

Esrar sızdırmaz özelliğe ehil olmaları çevresı ile yangın simultane insanların esrar zehirlenmelerinden bile korunmasını esenlar. Evgin çıkış kapısı adı ile de bilinen bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde olabildiğince geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birokkalı örgüda bulundurulması zaruri hale getirilmiştir.

Bazı durumlarda ihtiyacınızı katlamayan ya da binanın konumundan dolayı yönetmeliklerin dışına çıkmadan yangın merdiveni imalatı örgülması gerekebilir. İşte hakeza durumlar müsaade özel dizayn merdivenler kullanılabilir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır uzman ekibimiz kanalıyla üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin muvaffakiyetsı ile öteki Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından etkili kalite, metanet, %100 projeye intibak ve birebir eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Report this wiki page